Abakus (maj 2013) Revija Abakus, pri kateri sodelujem kot fotograf in pisec člankov, je zrasla za dodatno številko. Nova številka je še bolj obsežna od prejšnje in polna zanimivih člankov.

V tokratni številki si lahko preberete članek o tutorjih na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, nekaj o tutorjih na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru, med drugim pa vam je na voljo tudi nekaj Adobe tutorialov, članek o TV serijah in merjenju gledanosti le teh.

Ne primanjkuje pa tudi zgodb in kritik videoiger.

Med drugim je v tokratni številki revije objavljen tudi moj članek in sicer test Nikon D600 fotoaparata:

Abakus (maj 2013) - TEST: Nikon D600 (1. stran) Abakus (maj 2013) - TEST: Nikon D600 (2. stran) Abakus (maj 2013) - TEST: Nikon D600 (3. stran)

V reviji je objavljenih tudi nekaj fotografij, ki sem jih posnel na Abakus zabavi, ki je bila aprila, v klubu Trust. Vse fotografije z zabave si lahko ogledate v galeriji na Facebook strani revije Abakus: http://www.fb.me/RevijaAbakus

Preostale članke, kot tudi TEST: Nikon D600 (na straneh 13-15) si lahko preberete v še boljši kvaliteti in sicer v digitalni različici revije (PDF dokument), ki je dostopna na spletnem naslovu: http://issuu.com/abakus/docs/abakusmaj2013

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja