Pri predmetu TV in video produkcija smo za spodnje perilo Lisca vsak od nas posneli krajši oglasni blok. Vsak je za oglas sam napisal scenarij, poskrbel za igralce, produkcijo, ga sam posnel in zmontiral.

Pri montaži smo uporabljali Adobe Premiere in za kakšen del montaže morali obvezno uporabiti tudi Adobe After Effects. S končnimi izdelki smo poleg pridobljenih ocen pri vajah predmeta, sodelovali na Lisca video natečaju.

Lisca Diamond AD
 

Moja zgodba je sledeča: (klikni za sinopsis)

Moški se v kopalnici tušira in v tem času v sobo vstopi vlomilec. Ta išče zelo vreden diamant in med iskanjem tega naleti na spodnje perilo Lisca. Stvari se začno odvijati precej nepričakovano, ko se vlomilec razkrije in napeto postane, ko čez nekaj trenutkov domov pride dekle od fanta. Zelo jezna postane, ko opazi, da je njeno perilo razmetano po vsej sobi. Fant pride iz kopalnice in ugotovi, da nekaj ne štima. 

 

Ideja / scenarij, režija, snemanje in montaža: Oliver Ruškovič
Igrajo: Maša Denonik, Marisa Višnić in Dinko Šimac
Glasba: Broke for Free – My Luck

Snemal sem z DSLR fotoaparatom Nikon D600 in med tem uporabljal dva objektiva; Nikkor 50mm f/1.8G AF-S in Nikkor 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR.

V programu Adobe After Effects sem poleg opravljene barvne korekcije uporabil tudi funkcijo time remapping, ki omogoča manipulacijo s časom video posnetka. Z omenjeno funkcijo sem pohitril posnetek, ko se kamera premakne iz kopalnice v sobo.

Po snemanju sva z Mašo imela tudi krajši fotošut in sicer si lahko nastale fotografije ogledate v tem prispevku.

Na koncu te objave bi se rad zahvalil osebju Hotela Habakuk, saj so bili zelo prijazni in nam ponudili svoj luksuzni apartma, v katerem smo snemali vse do večera.

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja