Prejšnji mesec sem, v sklopu predmeta Organizacija TV produkcije, na enodnevnem praktičnem izobraževanju spremljal delo na RTV centru Maribor. Večino časa sem spremljal kako poteka delo na Radio Maribor. Izvedel sem veliko informacij, naredil kar nekaj fotografij in pravzaprav preživel zelo lep dan.

RTV: Radio Maribor (1)

Radio Maribor je radijska postaja v Mariboru, ki deluje v sklopu regionalnega radio-televizijskega centra Maribor. Je regionalni radio, ki pokriva območje severovzhodne Slovenije in deluje že 68 let.

RTV: Radio Maribor (2)

V studiu Radia Maribor je bilo zelo zanimivo, saj sem opazoval tudi kako poteka oddaja v živo, še bolj pa je postalo zanimivo, ko sem pri eni od oddaj sodeloval tudi sam. Namreč, s sošolko Nikolino Švendo sva bila povabljena na kratek pogovor v oddajo, ki jo je v živo vodila Irena Kodrič Cizerl.

RTV: Radio Maribor (3)

V oddaji sva z Nikolino odgovorila na nekaj vprašanj o tem kakšno se nama zdi zakulisje Radia Maribor, kot tudi nekaj o samem študiju na FERI.

RTV: Radio Maribor (4)

Praktično izobraževanje je bilo zelo poučno, prvič pa sem lahko izkusil kako je biti gost v radijski oddaji, ki se oddaja v živo.

RTV: Radio Maribor (5)

Rad bi se zahvalil vsem zaposlenim na RTV centru za lep in domač sprejem ter za vse informacije, ki so mi jih dali, da sem spoznal kako poteka delo na radiu.

RTV: Radio Maribor (6)

Vse fotografije, ki sem jih na ta dan posnel so objavljene v spletnem albumu na spletni strani: http://www.rtvslo.si/rtvmb/album/31

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja