Abakus (februar 2013) Z vstopom v novo leto, sem jaz vstopil tudi v novo dejavnost in sicer sem se pridružil ekipi, ki skrbi za izdajo študentskega brezplačnika Abakus. Pri omenjeni reviji sodelujem v glavnem kot fotograf in pa tudi kot pisec člankov.

Abakus je študentski brezplačnik, ki izhaja pod okriljem Društva študentov FERI in študentom z vsako številko prinaša novosti s področja kreative, računalniških iger, informatike in filmske produkcije. Prav tako pa revija prinaša tudi novosti o raznih dogodkih z omenjenih področij; tako na lokalni, kot tudi mednarodni ravni.

Skupaj smo poskrbeli, da se je študentski brezplačnik Abakus, po skoraj enoletnem spancu, spet prebudil. Prva številka (v letu 2013) je uradno izšla ravno danes in sicer je na voljo natisnjena, kot tudi v digitalni obliki. V reviji je objavljen tudi intervju, ki ga je Zala Pia Lipičnik opravila z menoj in sicer ga lahko preberete s klikom na spodnje slike.

Abakus (februar 2013) - Intervju (1. stran) Abakus (februar 2013) - Intervju (2. stran) Abakus (februar 2013) - Intervju (3. stran)

Preostale članke, kot tudi intervju (na straneh 6-8) si lahko preberete v še boljši kvaliteti in sicer v digitalni različici revije (PDF dokument), ki je dostopna na spletnem naslovu: http://issuu.com/abakus/docs/februar2013

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja